Cake smash fotoshoot Zoetermeer

“plakkerige snoetjes, handjes en voetjes…”

Hoera! 

De eerste mijlpaal is bereikt! De eerste verjaardag van jullie kindje… hoe bijzonder is dat! En wat is er leuker om dat te vieren met een cake smash fotoshoot!?

Heerlijk snoepen van de taart en lekker kliederen want vies worden tijdens een cakesmash mag! Dat geeft de leukste en grappigste foto’s.

Zorg dat jullie ruim op tijd een shoot boeken, zo’n anderhalve maand voordat jullie kindje 1 jaar wordt, zodat jullie genoeg tijd hebben om er eventueel een uitnodiging en/of foto-taart van te (laten) maken.

De shoot zal worden gemaakt in de studio en er kan gekozen worden uit diverse leuke thema’s. De taart regel ik voor jullie, deze wordt volledig op het thema aangepast. Er kan gekozen worden uit een boltaartje of een giant cupcake!

Bij elk thema heb ik bijpassende kleding: tule rokjes, haarbandjes, stropdasjes, etc. maar jullie kunnen natuurlijk ook zelf iets meenemen.

(LET OP! ondanks dat ik veel verschillende kleding heb past de kleding niet altijd! Vraag van te voren even welke maat ik beschikbaar heb bij welk thema!)

 

Ik maak eerst een aantal foto’s als jullie kindje nog schoon is (in eigen kleding of al in de cakesmash outfit) en daarna mag er lekker gesmikkeld worden van de taart! Sommige kinderen gaan meteen helemaal los terwijl andere kindjes soms wat moeten worden aangemoedigd. Maar als die eenmaal beginnen is het 1 groot feest en wordt het een heerlijke kliederboel!

Tip: Neem makkelijk zittende kleding mee, na de shoot zijn de kindjes vaak moe en misschien nog wat vies van de taart en dan is het fijn als er makkelijk zittende kleding kan worden aangetrokken. Neem ook een koekje, rijstwafel o.i.d. mee, iets wat jullie kindje lekker vind. Ik zorg voor billendoekjes en natte washandjes maar mocht jullie kindje allergisch zijn gelieve dit zelf mee te nemen. Doe zelf ook geen mooie kleding aan, want vaak til je je kleintje op en zit je ook onder de taart.

 

Na het slaan in de taart en het smullen ervan kan er gekozen worden voor een heerlijke baddersessie! Lekker schoon weer naar huis!

 

Contact

Kendel-photography

Edisonstraat 15C

2723 RS Zoetermeer

06-14501295