Zwangerschap fotoshoot Zoetermeer

“een klein mensje, een groot wonder…”

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Zwanger zijn is iets magisch, een steeds groter groeiende buik, kleine schopjes en bewegingen… Een mooie en bijzondere periode die ik graag voor je wil vastleggen, een super herinnering voor later!

We kijken wanneer we de shoot het beste kunnen inplannen. Meestal plannen we het tussen de 30 en 35 weken: je hebt dan een mooie buik én je voelt je nog goed!

De shoot vindt plaats in mijn studio of op een locatie naar keuze en samen kijken we wat goed bij je past. Ik heb diverse mooie zwangerschapsjurken waarvan gebruik mag worden gemaakt maar eigen kleding is uiteraard ook prima! Zorg ervoor dat je voor de shoot makkelijke/losse kleding aan hebt zodat je geen afdrukken krijgt op je huid. Ik kan mooie foto’s maken van je blote buik maar wil je dit liever niet, een dikke buik bedekt met een strak shirt is ook mooi. Het gaat erom dat jij je prettig voelt! (Tip: neem diverse kleding mee, eventueel een huidkleurig (naadloos) ondergoed setje en/of een strapless beha) 

Weet je al ruim van te voren dat je een zwangerschap fotoshoot wilt doen (of cadeau wilt geven)? Neem dan al contact met me op, dan kunnen we al een datum reserveren voordat mijn agenda vol zit!

Wat ik super belangrijk vind is dat het een relaxte shoot is. Ik wil je op een natuurlijke manier vastleggen, mooi als je bent! En heel leuk is het als je partner ook mee is, want het is voor jullie samen bijzonder! En hebben jullie al kinderen? Die horen er natuurlijk ook bij. Dan maken we er een leuke shoot van voor iedereen!

Ik heb dus verschillende zwangerschapsjurken in de studio die mogen worden gebruikt tijdens de shoot. Diverse kleuren, diverse maten en diverse modellen. Van strak tot wijd, van strapless tot mouwtjes. Hieronder een paar voorbeelden van de jurken, dit is slechts een kleine greep uit mijn assortiment!

Contact

Kendel-photography

Edisonstraat 15C

2723 RS Zoetermeer

06-14501295